MASURAREA SPATIILOR DESTINATE RENOVARII

Măsurarea spaţiilor destinate renovării şi consiliere specializată.
Vrei să te simţi confortabil acasă? Eşti fără idei dar vrei o schimbare? Solicită serviciile noastre de măsurare a dimensiunii spaţiilor destinate renovării.

Colegii noştrii, în urma unei programari, fac măsuratorile la faţa locului, discutaţi despre cum ai dori să arate locuinţa, îţi prezintă produsele cele mai potrivite şi îţi oferă consultanţă în ceea ce priveşte amenajarea. Îţi dau sfaturi practice în ceea ce priveşte amenajarea şi în legatură cu produsele cele mai potrivite pentru tine.

Renovarea unei locuinţe se întamplă de 1-2 ori în viaţă. Colegii care vor efectua măsuratorile îţi vor răspunde la fiecare întrebare. De exemplu cum să foloseşti cel mai bine spaţiile de care dispui. Dacă ai o baie mică cum e cel mai bine să o amenajezi, şi care sunt proprietăţile diferitelor materiale care sunt pe piaţa, care ar fi cele mai potrivite pentru tine. Calculăm consumul de material.

În urma măsurării la domiciliu, colegii noştri îţi vor oferi informaţiile personalizate, necesare celor mai bune alegeri, astfel tu economiseşti timp şi bani, deoarece la faţa locului personalul specializat îţi va răspunde la întrebări şi toate problemele tale vor fi rezolvate.
Nu ezita, contactează-ne pentru o programare şi colegii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contact